Sinds 1996
Maatwerk | Omruilgarantie *
Boek een afspraak +31 (0)492-547174

Gratis stofstalen aanvragenGratis stofstalen aanvragenKlik "hier" en lees verder.....

Gratis stofstalen aanvragenGratis stofstalen aanvragenKlik "hier" en lees verder.....

Koudschuim HR55 oplegmatras tot 70cm breed

Productomschrijving
Koudschuim HR55 oplegmatras tot 70cm breed U kiest zelf de lengte, breedte, hoogte en de stof van het oplegmatras. Het oplegmatras is standaard afgewerkt met een anti allergene matrastijk (dubbeldoek). Tegen een meerprijs leveren wij het oplegmatras met Bamboo met Ecoshield, Organisch Katoen of Tencel.Wij adviseren minimaal een koudschuim HR55 a...

Koudschuim HR55 oplegmatras tot 70cm breed

U kiest zelf de lengte, breedte, hoogte en de stof van het oplegmatras.

Het oplegmatras is standaard afgewerkt met een anti allergene matrastijk (dubbeldoek). Tegen een meerprijs leveren wij het oplegmatras met Bamboo met Ecoshield, Organisch Katoen of Tencel.

Wij adviseren minimaal een koudschuim HR55 als oplegmatras. Een oplegmatras is niet heel erg hoog hierdoor dient het schuim voldoende tegendruk te geven voor een goede ondersteuning. Een schuimsoort met een laag soortelijk gewicht kan deze tegendruk nooit geven. Hierdoor is het orthopedisch niet verantwoord om een koudschuim kern te nemen die een lagere soortelijk gewicht heeft.

Wilt u wat zachter liggen dan kiest u voor een zachte hardheid en anders een medium of hard. Dit afhankelijk van uw situatie en welke ligcomfort u wenst!

Standaard wordt uw matrastijk gemaakt met een luxe dubbeldoek stof. Tegen bijbetaling kunt u kiezen uit Bamboo met Ecoshield, Organisch katoen of Tencel. Meer informatie over onze stoffen kunt u lezen via volgende link. https://www.matrassenmaker.nl/service/onze-stoffen-en-schuimen/

Twijfelt u ? Neemt u dan contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Koudschuim HR55 oplegmatras tot 70cm breed

Productspecificaties

Artikelnummer
oplegtot70cmhr55
SKU
oplegtot70cmhr55
EAN
7440841954996

Previously viewed

Matrassenmaker Koudschuim HR55 oplegmatras tot 70cm breed
MatrassenmakerKoudschuim HR55 oplegmatras tot 70cm breed

U kiest de breedte, lengte en hoog...

U kiest de breedte, len...

€199,00 Incl. btw
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »