• Lorem ipsum

Welkom bij De Matrassenmaker.nl, al meer dan 20 jaar dé specialist in hoogwaardige matrassen en slaapoplossingen. Onze eigen productiefaciliteit in Helmond, Nederland, staat garant voor matrassen van topkwaliteit, geproduceerd met vakmanschap en zorgvuldigheid. Alle materialen die we gebruiken worden zorgvuldig geselecteerd en komen uit Europa, wat niet alleen de kwaliteit waarborgt maar ook bijdraagt aan duurzaamheid en veiligheid.

Wij zijn gespecialiseerd in het vervaardigen van maatgemaakte matrassen voor caravans, campers, boten en slaapkamers. Of je nu op zoek bent naar een compact matras voor een camper of een luxe matras voor thuis, wij bieden op maat gemaakte oplossingen die perfect passen bij jouw behoeften en ruimte.

Bij De Matrassenmaker.nl hechten we veel waarde aan persoonlijk advies. Onze deskundige medewerkers staan klaar om je te helpen bij het vinden van het ideale matras. Bezoek onze showroom waar verschillende opstellingen staan om te ervaren welk matras het beste bij jou past. Zo kun je zelf voelen en ervaren welk comfort en ondersteuning het beste aansluiten op jouw wensen en slaaphouding.

Ontdek onze website voor een uitgebreid assortiment matrassen en slaapaccessoires wat u geheel naar eigen wens kunt samenstellen. Bij de Matrassenmaker.nl staan kwaliteit, maatwerk en klanttevredenheid voorop. Investeer in een goede nachtrust met een matras dat speciaal voor jou is gemaakt.

 

Matrassenmaker.nl

Matrassenmaker is een handelsnaam van DMM Bedding BV 
Vossenbeemd 107-C
5705CL Helmond - Nederland

Tel: +31-492-547174
Email: [email protected]