• Lorem ipsum

Bij Matrassenmaker bieden we verschillende handige betaalmethoden aan, zodat je veilig en gemakkelijk kunt afrekenen. Hieronder vind je een overzicht van de beschikbare betaalopties:

IDEAL

Voor klanten in Nederland bieden we iDEAL als een snelle en betrouwbare betaalmethode. Met iDEAL kun je direct vanuit je eigen vertrouwde bankomgeving betalen. Kies eenvoudigweg voor iDEAL bij het afrekenen en volg de instructies van je bank.

Visacard en Mastercard 

We accepteren de meest gangbare creditcards, waaronder Visa, Mastercard, American Express en Discover. Je kunt veilig je creditcardgegevens invoeren tijdens het afrekenproces, en we zorgen ervoor dat je gegevens veilig worden verwerkt.

Paypal 

Met PayPal kun je veilig betalen met je PayPal-saldo, bankrekening of creditcard. Het is een handige en betrouwbare manier om online aankopen te doen. Kies bij het afrekenen voor PayPal en volg de stappen om je betaling te voltooien.

Bankoverschrijving 

Als je de voorkeur geeft aan een bankoverschrijving, kun je ervoor kiezen om het totaalbedrag handmatig over te maken naar onze bankrekening. Zodra de betaling is ontvangen, wordt je bestelling verwerkt en verzonden. Houd er rekening mee dat het enkele dagen kan duren voordat de betaling is verwerkt.