• Lorem ipsum

No nonsense matrassen

5 Apr 2010
door Sertel

Beste lezer,

Wij maken no nonsense matrassen. Matrassen met een volkern en geen vele lagen schuim op elkaar verlijmd. Ook zijn onze kernen niet geprofileerd, dus zonder zones.
Zones in een kern betekent vaak dat 1/3 van het schuim eruit gefreesd/gesneden is waardoor de ondersteuning teniet wordt gedaan. Het heeft dus helemaal geen meerwaarde om dit te doen, maar het is leuk om dit te vermelden bij de productomschrijving.

Waar diverse bedrijven verschillende kwaliteiten op elkaar verlijmen, krijgt u bij ons dus 1 soort schuim van topkwaliteit. Onze schuimen worden in Nederland geproduceerd en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Door onze jarenlange ervaring met de productie en verkoop van matrassen en goed naar onze klanten geluisterd te hebben, bieden wij u een matrassoort die uitstekend is afgestemd om uw lichaam perfect te ondersteunen zodat u kunt genieten van uw welverdiende nachtrust.

Niet alleen onze matrassen maar ook topdekmatrassen hebben een kern met een zeer hoge schuimdichtheid. Door deze hoge schuimdichtheid bieden onze topdekmatrassen ook een echte ondersteuning, dit garanderen wij zodra u van onze topdekmatras gaat genieten.
In combinatie met een totale hoogte van 6 cm zijn onze topdekmatrassen een genot om op te slapen. Topdekmatrassen die worden aangeboden met een lage schuimdichtheid en/of met een totale hoogte van ca. 3 cm kunnen nooit het gewenste slaapcomfort realiseren. Dit is gewoonweg onmogelijk.

Wij leveren ook maatwerk: Matrassen en topdekmatrassen in alle maten en vormen zodat u overal en altijd goed kunt slapen.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »