• Lorem ipsum

Ben je toe aan een nieuwe “TOPPER”

27 Mar 2020

Ben je toe aan een nieuwe “TOPPER”

Een goede topper zorgt voor extra ondersteuning en comfort en kan bijdragen om uw rugklachten te verminderen.

Meestal hoeft u niet meteen een nieuw matras te kopen als uw huidige matras niet meer zo lekker ligt en met een topper kunt u de levensduur van uw matras met een paar jaar verlengen. Indien je matras echt aan vervanging toe is (kuilvorming), zal een topper niet voor voldoende steun zorgen. Men schaft ook vaak een topper aan, als de nieuwe matras te hard of te zacht ligt en niet het gewenste comfort biedt.

Er zijn een aantal redenen om te kiezen voor een nieuwe “TOPPER”

1e  Verlenging levensduur van je matras en het verhogen van uw slaapcomfort

2e  Wijzig de stevigheid van uw huidige matras

3e  Verbetering gewichtsverdeling en ondersteuning

4e  Geen vervelende naad in het midden

5e  Je stapt makkelijker uit bed

6e  Hygiëne

Bij ons kunt u uw eigen topper volledig zelf samenstellen. U kunt kiezen voor de soort kern, hardheid, hoogte en matrasstof. Let erop dat een topmatras dunner dan 6 cm geen enkele ondersteuning biedt.

Onze materialen zijn van de hoogste kwaliteit en zorgen voor een ultiem slaapcomfort. Zij beschikken over alle belangrijke keurmerken zoals Ökotex, Certipur en LGA-Schadestoffgeprüft. Zo heeft u altijd de garantie dat u een veilig product koopt.

Onze topmatrassen worden altijd gratis thuisbezorgd.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »