• Lorem ipsum

Ontdek onze Vegan matrassen - 100% biologisch en duurzaam slapen!

Kies voor een gezonde nachtrust en het milieu met onze Vegan matrassen! Gemaakt van 100% biologische materialen voor duurzaam slapen. Ontdek nu ons assortiment!

Lees meer
Toon:
Matrassenmaker Natuurlatex EcoNatuur 80x200 Matras
Natuurlatex EcoNatuur 80x200 Matras
Natuurlatex EcoNatuur 7 zone Matras van 20 cm dik. Het tijk is gemaakt van een biologisch katoenen buitenlaag en gevuld met een innovatief mengsel van katoen- en maïs vezels en aan de binnenzijde afgewerkt met een katoenen vlies. 100% FSC
1.195,00
Product bekijken
Matrassenmaker Natuurlatex EcoNatuur 140x200 Matras
Natuurlatex EcoNatuur 140x200 Matras
Natuurlatex EcoNatuur 7 zone Matras van 20 cm dik. Het tijk is gemaakt van een biologisch katoenen buitenlaag en gevuld met een innovatief mengsel van katoen- en maïs vezels en aan de binnenzijde afgewerkt met een katoenen vlies. 100% FSC
2.195,00
Product bekijken
Toon:
Ontdek onze Vegan matrassen - 100% biologisch en duurzaam slapen!

Ontdek de Voordelen van Onze 100% Vegan Matrassen - Puur Comfort en Milieubewustzijn

Bij de MatrassenMaker streven we naar perfectie, niet alleen in comfort, maar ook in onze toewijding aan duurzaamheid en het milieu. Daarom introduceren we met trots onze 100% vegan matrassen, vervaardigd uit hoogwaardige biologische natuurlatex. Deze innovatieve matrassen belichamen onze overtuiging dat slaapcomfort hand in hand kan gaan met respect voor onze planeet.

Waarom Kiezen voor een 100% Vegan Matras?

 1. Milieuvriendelijk: Onze vegan matrassen zijn een bewuste keuze voor onze aarde. Door te kiezen voor een matras zonder dierlijke producten, draag je bij aan het verminderen van de ecologische voetafdruk en het behoud van biodiversiteit.

 2. Allergievriendelijk: Vegan matrassen zijn hypoallergeen en verminderen het risico op allergische reacties die soms worden veroorzaakt door traditionele matrassen met dierlijke materialen.

 3. Ademend en Comfortabel: Onze biologische natuurlatex biedt uitzonderlijke ventilatie en temperatuurregulatie, waardoor je 's nachts kunt genieten van een verfrissende slaap. Dit comfortabele materiaal past zich aan je lichaam aan voor de perfecte balans tussen ondersteuning en zachtheid.

 4. Duurzaamheid: Door te kiezen voor onze vegan matrassen, draag je bij aan het verminderen van de vraag naar dierlijke producten in de productieketen. Dit ondersteunt ethische en duurzame productiemethoden.

100% Biologische Natuurlatex Matrassen - Onze Toewijding aan Kwaliteit

Onze matrassen worden vervaardigd met zorgvuldig geselecteerde biologische natuurlatex, afkomstig van duurzame bronnen. Dit hoogwaardige materiaal is vrij van schadelijke chemicaliën en biedt een gezondere slaapomgeving voor jou en je dierbaren.

Waarom Onze Natuurlatex Matrassen?

 1. Natuurlijke Materialen: Onze matrassen zijn gemaakt van 100% biologische natuurlatex, afkomstig van rubberbomen. Dit betekent dat je slaapt op een product dat puur en onbehandeld is, zonder synthetische toevoegingen.

 2. Ondersteunend en Ergonomisch: Natuurlatex past zich perfect aan de contouren van je lichaam aan, wat resulteert in optimale ondersteuning en uitlijning van de wervelkolom.

 3. Lange Levensduur: Dankzij de duurzaamheid van natuurlatex gaan onze matrassen langer mee, waardoor ze een verstandige investering zijn op de lange termijn.

Ervaar het Verschil bij de MatrassenMaker

Bij de MatrassenMaker geloven we dat comfort en duurzaamheid elkaar niet hoeven uit te sluiten. Onze 100% vegan matrassen bieden het beste van beide werelden, zodat je kunt genieten van een goede nachtrust terwijl je bijdraagt aan een gezondere planeet. Ontdek vandaag nog de pure luxe van onze biologische natuurlatex matrassen en geef jezelf het cadeau van een rustgevende slaapervaring.

Onze LiveChat support kan u direct helpen:

 1. Via onze LiveChat kunt u: een tekening delen zodat onze support u direct advies en/of een prijsopgave kan geven.
 2. Kunnen we: advies geven of we een mal van papier nodig hebben van uw oude matras of topper.
 3. Informatie verstrekken: over kernen, stoffen, levertijden en leveringen.
 4. Afspraak maken: afspraak maken over levering, persoonlijk contact of voor een moment dat u komt proefliggen in onze showroom. Kortom, wij zijn er voor u!
Bekijk producten