• Lorem ipsum

Lees onze eenvoudige gids voor gepersonaliseerd slaapcomfort.

Lees hieronder alle handleidingen 'per model' over: hoe bestel ik een matras op maat

 

Hoe bestel ik een babymatras op maat / ovaal wiegmatras op maat:

Bij een bestelling van een ovaal matras en een matras met 1  ronde zijde vragen wij u altijd om een uitgeknipte mal van papier per post naar ons op te sturen. Geen mal tot uw beschikking, geen probleem wij sturen hem op; vraag hier uw mal aan.

Ga naar handleiding PDF bestand: Hoe bestel ik een babymatras op maat/ovaal wiegmatras op maat.


Hoe bestel ik een caravanmatras / campermatras op maat:

Matras met een schuine zijde (fransbed): Is dit een rechte lijn dan is een mal / voorbeeld matras niet nodig. Als de maten A,B,C,E kloppen dan blijft de schuine zijde D over. Loopt de schuine  zijde rond, dan is een mal / voorbeeld matras nodig. Geen mal tot uw beschikking, geen probleem wij sturen hem op; vraag  hier uw mal aan.

Ga naar handleiding PDF bestand: Hoe bestel ik een caravanmatras/campermatras op maat


Hoe bestel ik een caravan oplegmatras / camper oplegmatras op maat:

Matras met een schuine zijde (fransbed): Is dit een rechte lijn dan is een mal / voorbeeld matras niet nodig. Als de maten A,B,C,E kloppen dan blijft de schuine zijde D over. Loopt de schuine zijde rond, dan is een mal / voorbeeld matrasnodig. Geen mal tot uw beschikking, geen probleem wij sturen hem op; vraag hier uw mal aan.

Ga naar handleiding PDF bestand: Hoe bestel ik een caravan oplegmatras/camper oplegmatras op maat


Hoe bestel ik een rechthoekig matras op maat:

Let op: Als u ruimte wilt voor het instoppen van bijv. een hoeslaken/matrasbeschermer/dekbed dan brengt u zelf 1 a 2 cm in de lengte en 1 a 2cm in de breedte in mindering op de strakke binnenmaten van het bed.

Wij maken het matras aan de hand van de door u doorgegeven maten en/of tekening. Wij houden dus geen rekening met instopruimte. Een matras dat te strak opgesloten zit: Dit komt niet ten goede voor uw ligcomfort en de levensduur van uw matras.

Ga naar handleiding PDF bestand: Hoe bestel ik een rechthoekig matras op maat

 

Wij helpen u graag verder

Als u nog vragen heeft of als er iets niet helemaal duidelijk is, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via de chat (rechtsonder de pagina) of onderstaande contactgegevens. We staan klaar om u te helpen en uw vragen te beantwoorden.

U kunt ons telefonisch bereiken (op werkdagen) op het volgende nummer: +31(0)492-547174  of u kunt ons een e-mail sturen naar [email protected]