• Lorem ipsum

Over Vendorline Matrassen

VLM: Omdat het makkelijker kan

www.vendorlinemattresses.com 

Vendorline Mattresses, is geen traditionele groothandel maar een moderne, internationale e-commerce organisatie in de B2B-markt. Dagelijks werken wij hard om het online en offline zakendoen voor ondernemers zo makkelijk mogelijk te maken. Dit doen we door onze e-commerce organisatie toegankelijk te maken voor onze klanten en hen snel te helpen met al hun uitdagingen. VLM verzorgt de toelevering van producten en diensten en onze klanten kunnen zich focussen op waar het om draait: hun klanten. 

Met een enorm breed en divers assortiment in de matrassenwereld, een moderne dienstverlening en een gebruikersvriendelijke website nemen we een unieke positie in de zakelijke markt in. We maken het verschil dankzij de flexibiliteit van onze organisatie, ons grote productaanbod, eigen software en snelle verzending. 

Vendorline Mattresses is een onderdeel van Matrassenmaker BV. Wij produceren alle matrassen in onze fabriek in Helmond. Doordat wij de gehele productie in eigen beheer hebben en onze grondstoffen uitsluitend uit de EU inkopen bij gerenommeerde fabrikanten zijn al onze materialen gekeurd en gecertificeerd. Hierdoor werken wij duurzaam, correct en snel.

Onze kernactiviteiten

Zakelijke webshop

Vendorline Mattresses is dé zakelijke webshop in de matrassen sector. Al onze ruim 2500 unieke producten zijn na registratie direct, eenvoudig en snel te bestellen via onze website www.vendorlinemattresses.com , die net zo goed werkt op mobiel en tablet als op een desktop. Omdat we geen minimale orderwaarde of bestelhoeveelheid hanteren zijn we ook interessant voor kleinere ondernemers, verenigingen en stichtingen. 
Momenteel staan alleen onze baby en kindermatrassen 350 SKU’s online. Het assortiment wordt in fases uitgerold met 1-pers./ 2 pers. matrassen en toppers in standaard en afwijkende maten, caravan en camper matrassen en toppers.


De zakelijke webshop van VLM werkt net zo goed op mobiel en tablet als op een desktop.

Dropshipping

VLM heeft een volledig geautomatiseerde dropshipping service die we zelf hebben ontwikkeld. We nemen hierbij alle processen rond de voorraad, logistiek en verzending volledig uit handen van onze aangesloten dropshipping partners. 


Onze klanten

Bij VLM is iedere ondernemer en non-profit organisatie welkom. Alle bedrijven, scholen, stichtingen en verenigingen met een KVK-inschrijving kunnen bij ons terecht. Doordat we geen besteldrempels hanteren, is ons aanbod ook interessant voor kleine organisaties. Ondernemers uit het buitenland met een geldig btw-nummer kunnen ook van onze diensten gebruikmaken. We gaan sterke, lange termijn partnerships aan met onze klanten. Zo kunnen we de beste service bieden en halen beide partijen het meest uit de samenwerking.

www.vendorlinemattresses.com